اصولا چند نوع کلوچه لاهیجان عمده وجود دارد اما باید دانست تفاوت بین این چند نوع چیست. در نگاه اول، این دو کلوچه ممکن است شبیه به هم به نظر برسند، اما تفاوت های قابل توجهی با هم دارند. کلوچه سفید به جای کل تخم مرغ فقط از سفیده تخم مرغ استفاده می کند تا خمیر توسط زرده ها زرد نشود.
همچنین عصاره سنتی رنگی به جا می گذارد، بنابراین به جای آن از شفاف برای طعم دادن به کلوچه استفاده می شود. کلوچه ی نیز نرم تر از کلوچه سفید است زیرا زرده تخم مرغ به خمیر چربی اضافه می کند.
چرا باید هر بار یک تخم مرغ اضافه کنم؟ وقتی یک تخم مرغ را در یک زمان به خمیر اضافه می کنید، اطمینان حاصل می شود که تخم مرغ کاملاً با خمیر ترکیب شده و کاملاً امولسیون شده است. وقتی به درستی امولسیون نشده باشد، خطر پخت ناهموار کلوچه لاهیجان عمده و یک خرده متراکم در آن وجود دارد.
این تا چه مدت باقی می ماند؟ می توانید کلوچه لاهیجان عمده مات شده را برای چند روز در دمای اتاق نگه دارید. فقط مطمئن شوید که آن را در یک ظرف دربسته قرار دهید. همچنین اگر دوست دارید کلوچه را چند روز بیشتر نگه دارید، می توانید آن را در یخچال نگهداری کنید.
آیا می توانم این را منجمد کنم؟ hگر می خواهید این کار را زودتر از موعد درست کنید، می توانید قبل از اینکه کلوچه یخ زده را تا 3 ماه منجمد کنید، آن را در بسته بندی پلاستیکی و فویل آلومینیومی بپیچید.
وقتی آماده برای لذت بردن بودید، کلوچه را یک شب در یخچال قرار دهید و سپس آن را قبل از فراست کردن به دمای اتاق برسانید. اگر برش های باقیمانده کلوچه را منجمد می کنید، از همین روش استفاده کنید، اما به خاطر داشته باشید که ممکن است یخ زدگی در هنگام آب شدن به آن زیبایی نباشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.