منبع مورد اعتماد مطالعه بیماریهای چشمی مرتبط با سن (AREDS) اخیراً دریافت که افرادی با مصرف بالای کاروتنوئیدهای لوتئین و زآگزانتین در رژیم غذایی که هر دو در گوجهفرنگی وجود دارند، 35 درصد کاهش خطر ابتلا به AMD نئوواسکولار را داشتند.
کلاژن جزء ضروری پوست، مو، ناخن و بافت همبند است. گوجه فرنگی در تبریز سرشار از ویتامین C است و تولید کلاژن در بدن به ویتامین C بستگی دارد. کمبود ویتامین C می تواند منجر به اسکوربوت شود. از آنجایی که ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی است.
مصرف کم آن با افزایش آسیب ناشی از نور خورشید، آلودگی و دود همراه است. این می تواند منجر به چین و چروک، افتادگی پوست، لکه ها و سایر اثرات نامطلوب سلامتی پوست شود.
مصرف کافی فولات قبل و در طول بارداری برای محافظت در برابر نقص لوله عصبی در نوزادان ضروری است. اسید فولیک شکل مصنوعی فولات است. این در مکمل ها موجود است اما می تواند از طریق اقدامات رژیمی نیز تقویت شود.
در حالی که توصیه می شود زنان باردار از مکمل اسید فولیک استفاده کنند، گوجه فرنگی در تبریز منبع خوبی از فولات طبیعی است. این امر در مورد زنانی که ممکن است در آینده نزدیک باردار شوند نیز صدق می کند.
گوجه فرنگی در تبریز همچنین حاوی طیف گسترده ای از مواد مغذی و آنتی اکسیدان های مفید است، از جمله منبع مورد اعتماد:
آلفا لیپوئیک اسید
لیکوپن
کولین
اسید فولیک
بتاکاروتن
لوتئین
به نظر می رسد پختن گوجه فرنگی در دسترس بودن مواد مغذی کلیدی مانند کاروتنوئیدهای لیکوپن، لوتئین و زآگزانتین را افزایش می دهد. گوجه فرنگی خورشتی نسبت به گوجه فرنگی خشک شده و گوجه گیلاسی خام لوتئین و زیگزانتین بیشتری تولید می کند.
راه های آسانی برای گنجاندن ارزش غذایی گوجه فرنگی در هر رژیم غذایی وجود دارد. حتماً گوجه فرنگی تازه را در دمای اتاق نگهداری کنید و از نگهداری در یخچال خودداری کنید، زیرا باعث از بین رفتن طعم گوجه فرنگی می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.