خوشرنگ شدن رب گوجه نی نی سایت با استفاده از گیاهان کوهی آسان تر است. نمونه خون در روز صفر و پس از 4 و 10 هفته از درمان جمع آوری شد. سرم از نمونه های خون تهیه شد و تا زمان تجزیه و تحلیل در دمای 20- درجه سانتیگراد نگهداری شد.
آنالیز کاروتنوئیدها در سرم توسط HPLC همانطور که توضیح داده شد انجام شد. محتوای کاروتنوئیدها در رب گوجه فرنگی همانطور که قبلا توضیح داده شد تعیین شد. سطح کاروتنوئیدهای پوست با استفاده از طیف سنجی بازتابی تعیین شد. کف دست برای اندازه گیری پوست انتخاب شد.
تابش اشعه ماوراء بنفش برای القای اریتم تنها به پوست پشتی (ناحیه کتف) با استفاده از شبیه ساز خورشیدی اعمال شد. قبل از مطالعه، MED فردی برای هر آزمودنی تعیین شد.
در روز 0 و بعد از هفته 4 و هفته 10، پوست شرکت کنندگان با تابش شد. رنگ پوست با کروماتومتری با استفاده از سیستم رنگ سه بعدی ارزیابی شد.
پارامتری برای روشنی پوست است، نشان دهنده رنگدانه است. مقدار a (محور قرمز/سبز) معیاری برای تشکیل اریتم است و مقدار Δa (مقدار a 24 ساعت پس از تابش منهای مقدار a قبل از تابش) برای تعیین کمیت پاسخ پوست به تابش UV استفاده شد.
تجزیه و تحلیل آماری با برنامه انجام شد. برای مقایسه دو گروه شاهد و تیمار از آزمون استفاده شد. از آزمون Wilcoxon برای بررسی روند در مقایسه با پیش تیمار در هر گروه استفاده شد.
تفاوت ها در هر نقطه زمانی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و زمانی که معنی دار در نظر گرفته شد. داده ها به صورت میانگین ارائه می شوند.
افزایش سطح لیکوپن سرم با مصرف روزانه 40 گرم رب گوجه فرنگی مشاهده شد که حدود 16 میلی گرم لیکوپن در روز را فراهم می کند.
هیچ تغییری در سطح لیکوپن سرم در گروه کنترل مشاهده نشد. تغییرات فردی در سطح لیکوپن سرم در 20٪ از مقدار اولیه بود. گروه شاهد و رب گوجه فرنگی در هفته چهارم (002/0 = P) و هفته 10 (002/0 = P) متفاوت بودند.
تمام کاروتنوئیدهای دیگر مورد تجزیه و تحلیل، از جمله β-کاروتن، α-کاروتن، لوتئین، زآگزانتین و کریپتوکسانتین، بین گروه ها یا تغییر در یک گروه در طول زمان تفاوتی نداشتند. سطوح پوستی کاروتنوئیدهای کل در گروه کنترل کاهش یافت.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.