دو رقم فلفل دلمهای «توینگو» و فلفل دلمهای شماره 1 از گروه سبزیکاری، علوم باغبانی، مؤسسه تحقیقات کشاورزی ایوب، فیصل آباد تهیه شد.
نمونه ها برای جلوگیری از هدر رفتن ترکیبات شیمیایی و حفظ کیفیت خود در فریزر نگهداری شدند.
خشک کردن فلفل دلمه ای گلخانه ای تازه و تجزیه و تحلیل تقریبی این محصول چگونه است.
فلفل دلمه ای تازه “Twingo” و فلفل دلمه ای شماره 1 به مدت 2 روز در سایه خشک شدند.
پس از خشک شدن، هر نمونه به صورت پودر آسیاب شد و برای تجزیه و تحلیل بیشتر در مکانی خشک نگهداری شد. همه نمونه ها از نظر رطوبت، خاکستر، چربی و محتوای پروتئین بر اساس AACC مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
هر نمونه فلفل دلمه ای بنفش (50 تا 100 گرم) در یک فلاسک 3 لیتری ته گرد با 0.8 لیتر آب دیونیزه قرار داده شد.
محلول به مدت 4 ساعت با بخار آب تقطیر شد. مقطر (900 میلی لیتر) با 100 میلی لیتر دی کلرومتان با استفاده از حلال مایع مایع به مدت 6 ساعت استخراج شد.
پس از خشک شدن عصاره روی سولفات سدیم بی آب، حلال توسط اواپراتور چرخشی حذف شد. زمانی که حجم عصاره به حدود 1 میلی لیتر کاهش یافت، تقطیر متوقف شد.
سپس، حلال بیشتر تحت یک جریان نیتروژن خالص حذف شد تا حجم به 0.5 میلی لیتر عصاره فرار کاهش یابد. آزمایش سه بار تکرار شد.
ابزار Agilent مدل 6890 GC متصل به آشکارساز انتخابی جرمی Agilent 5791A برای تجزیه و تحلیل طیفی جرمی اجزای GC در ولتاژ یونیزاسیون MS 70 eV استفاده شد.
سرعت خطی گاز حامل هلیوم 30 سانتی متر بر ثانیه بود. دمای انژکتور و آشکارساز 250 درجه سانتی گراد بود.
دمای فر از 35 تا 180 درجه سانتیگراد در 3 درجه سانتیگراد در دقیقه برنامه ریزی شد و به مدت 40 دقیقه نگه داشت. شناسایی اجزای GC نیز با داده های کتابخانه طیف جرمی NIST تایید شد.
استخراج ترکیبات غیر فرار از عصاره فلفل دلمه ای رنگی
سیصد گرم از هر نمونه در 300 میلیلیتر ان-هگزان و/یا متانول (95 درصد) در دو فلاسک ارلن 500 میلیلیتری خیسانده شد. نمونه به مدت 7 ساعت به طور مداوم تکان داده شد.
سپس این عصاره صاف شده و عصاره از فلفل دلمه ای بهدستآمده برای حذف حلال از هر نمونه تحت تبخیر چرخشی قرار گرفت.
زمانی که حجم عصاره در حدود 1-2 میلی لیتر باقی ماند، تقطیر متوقف شد. حلال بیشتر تحت یک جریان N2 خالص حذف شد.
آزمایش سه بار تکرار شد و تمام عصاره های نمونه در زیر N2 در ویال های مهر و موم شده در دمای 5- درجه سانتیگراد تا تجزیه و تحلیل بیشتر نگهداری شدند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.