شرایط متغیر در این زمینه فلفل دلمه ای ماده که در بخش فقیرتری از مزرعه شما قرار دارند ممکن است در مقایسه با همسایگان خود عملکرد ضعیفی داشته باشند.
به دلیل ژنتیک پایین، بلکه به این دلیل که به نسبت خورشید، آب، مواد مغذی خاک و غیره کمتری دارند.
هنگام در نظر گرفتن تعداد فلفل دلمه نارنجی که باید سرکشی کنید، مطمئن شوید که به اندازه کافی از گیاهان برای حفظ تنوع ژنتیکی، ثبات و سلامت واریته نگهداری کنید.
ارقام جدید و بهبود یافته فلفل دلمه ای مینیاتوری ۱۴۰۱ را می توان با ذخیره انتخابی بذر و گرده افشانی متقابل توسعه داد.
پرورش دهندگان تکنیک های بی شماری در دسترس دارند، اگرچه اکثر روش ها بر صفات مربوط به کیفیت میوه، عادت رشد و مقاومت در برابر بیماری ها و عوامل استرس زای محیطی تمرکز دارند.
از لحاظ تاریخی، انتخاب انبوه رایج ترین وسیله برای پرورش فلفل دلمه ای سبز خشک شده بوده است.
با شروع با یک جمعیت متنوع یا با تلاقی کنترل شده از انواع مختلف، پرورش دهندگان شروع به ذخیره انتخابی بذر از گیاهان با صفات مطلوب می کنند و این روند را برای چندین نسل تا تثبیت واریته جدید ادامه می دهند.
میوه ها از نظر رنگ، طعم، اندازه، شکل، زودرس بودن و عملکرد ارزیابی می شوند. گیاهان میتوانند برگهایی با اندازههای متفاوت و همچنین مقادیر متفاوتی از شاخهها و تشکیل میوه را بیان کنند.
آفات، عوامل بیماریزا و شرایط محیطی متعددی وجود دارند که به فلفلهای شیرین آسیب میرسانند و سطح مقاومت در برابر این عوامل استرسزا در بین ارقام و بین گیاهان مختلف فلفل متفاوت است.
رنگ میوه اغلب برای ارزیابی بلوغ بذر استفاده می شود و فقط میوه کاملا بالغ باید برای ذخیره بذر استفاده شود.
برداشت زمانی شروع می شود که میوه ها به طور کامل روی گیاه تغییر رنگ دهند اما قبل از شروع پوسیدگی میوههای برداشتشده را میتوان در دمای اتاق نگهداری کرد تا بلوغ بذر افزایش یابد.
اگرچه ممکن است پوسیدگی رخ دهد و باید قبل از فرآوری، میوه تمیز را جدا کرد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.