اکثر صنایع غذایی و دارویی که داروها را از منابع مصنوعی فرموله می کنند گران هستند و عوارض جانبی متعددی دارند.
با این حال، دانشمندان در حال تلاش برای یافتن منابع طبیعی داروها برای بهبود سلامت انسان و درمان بیماری ها هستند.
به طور همزمان، ترجیحات جهانی از منابع مصنوعی به منابع طبیعی و محصولات غیر متعارف (یعنی دانه های روغنی به عنوان منبع پروتئین) تغییر کرده است.
غذاها در حال تبدیل شدن به بخشی از رژیم غذایی منظم در اکثر جوامع، صنایع غذایی و دارویی هستند. کنجد پاکستانی یکی از محصولات غیر متعارف است.

به دلیل ترکیبات زیست فعال خاص خود مانند سزامین، سزامینول و گاما توکوفرول و ترکیب اسیدهای چرب مانند اسیدهای چرب غیراشباع (به عنوان مثال، اسید اولئیک، اسید لینولئیک، استریدونیک) دارای مزایای متعددی است.
مکمل روغن دانه کنجد خام نه تنها کیفیت روغن های سرخ کردنی میان وعده را بهبود می بخشد، بلکه نقش کلیدی در تشکیل میان وعده های سالم با کیفیت خوب دارد.
بعلاوه دانه کنجد چینی و روغن آن نقش مهمی در فرمولاسیون داروهای مورد استفاده برای بیماری های مختلف دارد.
بررسی فعلی اهمیت و استفاده از دانه و روغن کنجد سیاه خام را در صنایع دارویی، مواد مغذی و مواد غذایی (به ویژه تنقلات) نشان می دهد.در کشورهای در حال توسعه، فقر دسترسی به غذا را به شدت مختل کرده است.
علاوه بر این، تامین ناکافی پروتئین حیوانی علت اصلی برخی از بیماریهای سلامتی در جمعیت است. دانشمندان به سختی تلاش میکنند تا منابع پروتئین گیاهی کمهزینه را کشف کنند،
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.