زیتون شور بی هسته بیژن موجب منفجر شدن راکتور شد

زیتون شور بی هسته بیژن منبع خوبی از چندین ویتامین و مواد معدنی است که برخی از آنها در طول فرآوری اضافه می شوند. ترکیبات مفید این میوه عبارتند از:

زیتون به دلیل محتوای چربی بالا میوه ای غیرعادی است. فراوان ترین چربی اسید اولئیک است که فواید متعددی برای سلامتی دارد. آنها همچنین حاوی 4-6٪ کربوهیدرات هستند که بیشتر آن فیبر است.

ویتامین E. غذاهای گیاهی پرچرب معمولاً حاوی مقادیر بالایی از این آنتی اکسیدان قوی هستند. زیتون شور بی هسته بیژن سیاه منبع خوبی از آهن است که برای گلبول های قرمز خون برای انتقال اکسیژن ضروری است.

فلز مس. این ماده معدنی ضروری اغلب در رژیم های معمولی غربی وجود ندارد. کمبود مس می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد.

زیتون

کلسیم کلسیم، فراوان ترین ماده معدنی در بدن انسان، برای عملکرد استخوان، ماهیچه و اعصاب ضروری است. نمک. اکثر زیتون ها حاوی مقادیر زیادی سدیم هستند زیرا در آب نمک یا آب دریا بسته بندی شده اند.

زیتون شور بی هسته بیژن سرشار از بسیاری از ترکیبات گیاهی، به ویژه آنتی اکسیدان ها، از جمله: اولوروپین. فراوان ترین آنتی اکسیدان موجود در زیتون تازه و نارس است. با بسیاری از فواید سلامتی مرتبط است.

هیدروکسی تیروزول در طول رسیدن زیتون، اولئوروپین به هیدروکسی تیروزول تجزیه می شود. همچنین یک آنتی اکسیدان قوی است. تیروسول. این آنتی اکسیدان که بیشتر در روغن زیتون استفاده می شود، به اندازه هیدروکسی تیروزول قوی نیست. با این حال، ممکن است به پیشگیری از بیماری قلبی کمک کند.

اسید اولئانولیک این آنتی اکسیدان ممکن است به جلوگیری از آسیب کبدی، کنترل چربی خون و کاهش التهاب کمک کند. کوئرستین. این ماده مغذی می تواند فشار خون را کاهش داده و سلامت قلب را بهبود بخشد.

رایج ترین گونه های زیتون کامل عبارتند از:

زیتون سبز اسپانیایی، ترشی
زیتون سیاه یونانی، خام
ترشی زیتون کالیفرنیا پس از اکسیداسیون پیری
زیتون ها را به دلیل طعم تلخ آن معمولا به صورت تازه مصرف نمی کنند. در عوض، آنها بهبود می یابند و تخمیر می شوند. این فرآیند باعث حذف اجزای تلخی مانند اولئوروپین می شود که در زیتون نارس بیشتر است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.