سس استیک یک سس تک نفره کچاپ محبوب در ایالات متحده آمریکا یک ماده غذایی قهوه ای تند با تعادل خوبی از طعم شیرین و شور است. معمولاً سس به عنوان چاشنی غذاهای گوشت گاو سرو می شود.
مواد لازم برای تهیه سس استیک متفاوت است، اما مهم ترین آن ها گوجه فرنگی، سرکه، کشمش و ادویه جات هستند. شما می توانید بر اساس ترجیح خود موارد دیگری مانند آنچوی، تمر هندی، خرما، ملاس و غیره را اضافه کنید.
بنابراین بسته به ترکیبات انتخابی شما سس استیک می تواند شیرین یا ترش باشد.
مردم معمولاً این مخلوط را به نصف کاهش می دهند سپس ناخالصی ها را صاف می کنند (در صورت وجود) و شراب شری را در مرحله پایانی اضافه می کنند.
نتیجه نهایی یک سس عمیق، گوشتی و فوقالعاده است که میتوانید آن را در کنار استیکهای مورد علاقهتان (یا هر گوشت برشتهای) سرو کنید، یا از دمی گلیس بهعنوان پایه برای تهیه سسهای دیگر استفاده کنید.
اگر به درستی در یخچال نگهداری شوند، مصرف آن تا 6 ماه آینده بی خطر است. با این حال، تنها عیب دمی گلیس این است که تهیه سس به زمان و تلاش خاصی نیاز دارد زیرا ابتدا باید سس اسپانیول را درست کنید.
همانطور که از نام آن پیداست جزء اصلی سس های کره، کره ذوب شده است. بنابراین، معمولا در رنگ های روشن دارای قوام خامه ای و غلیظ هستند. می توانید این سس ها را با غذاهای گوشتی یا دریایی ست کنید.
فرض کنید در حال تهیه یک دسته بزرگ از ظروف بر پایه گوش ماهی هستید و نمی دانید چه چیزی را با این گوش ماهی ها جفت کنید. سس بور بلان یک سس عالی است. این یک سس کره امولسیون شده شامل موسیر است که در کره، شراب سفید، سرکه و گیاهان (در صورت وجود) پخته و نرم شده است.
جالب اینجاست که این سس نتیجه تصادفی بود که سرآشپز فرانسوی کلمنس لوفور در قرن بیستم انجام داد. از آن زمان به دلیل طعم کره ای و غنی با بافت خامه ای و رنگ زرد کم رنگ برای چندین دهه به یک سس محبوب در غذاهای فرانسوی تبدیل شده است.
همچنین به عنوان سس کره سفید شناخته می شود که می تواند به خوبی با غذاهای مختلف مانند سبزیجات، غذاهای لذیذ مبتنی بر تخم مرغ، مرغ یا غذاهای دریایی ترکیب شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.