ادویه ها و چاشنی ها بخش مهمی از تاریخ و تغذیه بشر هستند و نقش مهمی در توسعه بیشتر فرهنگ ها در سراسر جهان داشته اند.
طبق Codex Alimentarius، دسته نمک ها، ادویه ها، سوپ ها، سس پستو زر ماکارون و سالادها و محصولات پروتئینی شامل موادی هستند که برای افزایش عطر و طعم به غذاها اضافه می شوند.
گزارش شده است که ادویه دارای خواص آنتی اکسیدانی، آنتی بیوتیکی، ضد ویروسی، ضد انعقادی، ضد سرطان زا و ضد التهابی است.
ادعاهای بهداشتی در مورد فواید چاشنی ها برای پیشگیری از بیماری یا بهبود سلامت باید مبتنی بر علم باشد و به طور گسترده توسط شواهد پشتیبانی شود.
اطلاعات در مورد پتانسیل پیشگیرانه یا محافظتی آنها در انسان در حال حاضر محدود است. بازار چاشنی ها در چند سال گذشته به طور مداوم در حال رشد بوده است، به طوری که تعداد محصولات فروخته شده در دسته سس ها، سس ها و چاشنی ها طی دوره 2008-2013 از 31،749،000 به 35،795،000 تن افزایش یافته است.
حدود 50 ادویه از 86 ادویه تولید شده در جهان در هند رشد می کنند. از سال 2008 تا 2013، ایالات متحده بزرگترین واردکننده ادویه جات بوده و پس از آن استرالیا، بریتانیا، کانادا و روسیه قرار دارند. خریداران اصلی سس ماهی ویتنام و تایلند هستند که به ترتیب 333000 و 284000 تن در سال 2013 خریداری کردند.
دسته سس ها و چاشنی ها پویا است، با تفاوت های زیادی در مصرف در عادات و اعمال در بین کشورها. هدف این مقاله ایجاد تعاریف و بحث در مورد مزایای سلامتی بالقوه، الگوهای مصرف و بازارهای جهانی برای سسها، ادویهها و چاشنیها است.
ادویه ها و چاشنی ها بخش مهمی از تاریخ بشریت و تغذیه هستند و نقش مهمی در توسعه بیشتر فرهنگ ها در سراسر جهان دارند.
استفاده از کاری در سال 2000 قبل از میلاد ثبت شد. در هند و مصریان حداقل از 1500 قبل از میلاد از سیر، زیره، گشنیز و سایر گونه ها استفاده می کردند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.