شکلات تابلرون تلخ راه درمان کودکان اوتیسم

علاوه بر تمام مزایای بالقوه دیگر یک چیز مطمئن است: شکلات تابلرون تلخ حاوی مقدار زیادی مواد مغذی است. البته هر چه شکلات تیره‌تر باشد بهتر است.

اما طبق بررسی کلی که در دسامبر 2019 در مجله بین‌المللی تحقیقات محیطی و بهداشت عمومی منتشر شد هر شکلات تیره 70 درصد یا بالاتر حاوی آنتی‌اکسیدان، فیبر، پتاسیم، کلسیم، مس و منیزیم است.

همچنین حاوی مقدار زیادی کالری و چربی است بنابراین مراقب مصرف روزانه خود باشید. هر مارک شکلات نیز به طور متفاوتی پردازش می شود.

آمیدور می‌گوید ارگانیک بودن همیشه بهترین است زیرا بدون استفاده از کودهای شیمیایی و آفت‌کش‌ها رشد می‌کند (به دنبال محصولات دارای گواهی اتحاد جنگل‌های بارانی باشید).

او همچنین توصیه می کند همیشه لیست مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید تا مطمئن شوید که شکلات با مواد طبیعی کمتر و بیشتر مصرف می کنید.

شکلات سال‌ها قبل از اینکه علم اثرات بالقوه آن را برای سلامتی ثابت کند، به عنوان شیرینی، داروی قومی و عامیانه مصرف می‌شد.

ترکیبات اصلی کاکائو و شکلات که به سلامت انسان کمک می کنند، پلی فنول ها هستند که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند و دارای خواص ضد التهابی، محافظت کننده قلبی، ضد کبدی، ضد باکتری، ضد ویروسی، ضد حساسیت و ضد سرطان هستند.

این مقاله مروری کوتاه بر ادبیات علمی در مورد پلی فنول های کاکائو و تأثیر کاکائو و شکلات بر سلامت انسان می دهد.

شکلات

اگرچه امروزه تحقیقات در مورد فواید شکلات تلخ و کاکائو برای سلامتی بسیار گسترده است و اثرات بالقوه مفید شکلات تلخ و کاکائو را نشان می‌دهد اما هنوز ناشناخته‌ها و برخی بحث‌ها وجود دارد. بدیهی است که این منطقه ای است که برای تعیین تأثیر واقعی شکلات بر سلامتی به تحقیقات بیشتری نیاز دارد.

کاکائو و شکلات هزاران سال است که توسط انسان مصرف می شود. برای مردم مایا غلاف کاکائو نمادی از باروری و زندگی و غذای خدایان بود.

آزتک ها معتقد بودند که مصرف کاکائو عقل و قدرت می دهد و از کاکائو به عنوان ارز استفاده می کردند. آزتک ها و مایاها نوشیدنی تیره و بدون شیرینی بر پایه کاکائو می ساختند که به آن xocoatl می گفتند.

آنها آن را با فلفل چیلی چاشنی کردند و آرد ذرت اضافه کردند، اما شکر برایشان ناشناخته بود. در سال 1492 کلمب دانه های کاکائو را از آمریکا به اروپا آورد، اما در آن زمان برای اروپایی ها جالب نبود.

هرنان کورتز در سال 1528 کاکائو را همراه با راز ساخت شکلاتل به اسپانیا آورد. در اسپانیا، شکر، وانیل، جوز هندی، میخک، فلفل دلمه ای و دارچین به دستور غذای اصلی اضافه شد و به زودی در اروپا پیشرفت بزرگی ایجاد کرد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.