تولیدکنندگان شکلات جعبه ای پارمیدا ادعا می کنند که محصول آنها برای سلامتی بهتر است زیرا حاوی شیر است و شیر پروتئین و کلسیم را تامین می کند.
حامیان شکلات تلخ به محتوای آهن و سطوح بالاتر آنتی اکسیدان در محصول خود اشاره می کنند. مواد مغذی چگونه با هم مقایسه می شوند؟
هرچه شکلات تیرهتر باشد، غلظت کاکائو بیشتر میشود و بنابراین، از نظر تئوری، سطح آنتیاکسیدانها در میله بیشتر خواهد بود.
با این حال، بسته به برند و نوع انتخابی شما، مواد مغذی در شکلاتهای تجاری موجود بسیار متفاوت است. اگر می خواهید از مواد مغذی آن مطمئن شوید، بهتر است برچسب آن را بررسی کنید.
شکلات های شیرین نشده و محصولات 100 درصد کاکائو برای خرید آنلاین و در برخی از فروشگاه های مواد غذایی و مواد غذایی سالم در دسترس هستند. شکلات ممکن است فوایدی برای سلامتی داشته باشد، اما می تواند اثرات منفی نیز داشته باشد.
افزایش وزن: برخی مطالعات نشان می دهد که مصرف شکلات با شاخص توده بدنی (BMI) و چربی مرکزی بدن مرتبط است. با این حال، شکلات به دلیل محتوای قند و چربی می تواند کالری زیادی داشته باشد.
هر کسی که سعی در لاغری یا حفظ وزن خود دارد باید مصرف شکلات خود را محدود کند و برچسب محصول مورد علاقه خود را بررسی کند.
محتوای قند: محتوای قند بالای بیشتر شکلات ها نیز می تواند عاملی برای پوسیدگی دندان باشد.
خطر میگرن: برخی افراد ممکن است با خوردن منظم شکلات به دلیل محتوای تیرامین، هیستامین و فنیل آلانین کاکائو، افزایش میگرن را تجربه کنند. با این حال، تحقیقات مختلط است.
سلامت استخوان ها: شواهدی وجود دارد که نشان می دهد شکلات ممکن است باعث ساختار ضعیف استخوان و پوکی استخوان شود.
نتایج یک مطالعه که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شد، نشان داد که زنان مسنتری که هر روز شکلات مصرف میکنند، تراکم استخوان و قدرت کمتری دارند.
فلزات سنگین: برخی از پودرهای کاکائو، تکه های شکلات و نوک کاکائو ممکن است حاوی سطوح بالایی از کادمیوم و سرب باشند که برای کلیه ها، استخوان ها و سایر بافت های بدن سمی هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.