بسیاری از متخصان مصرف خرما زاهدی برای لاغری بسیار پیشنهاد کرده اند زیرا سرشار از فسفر است که نشاط مغز و فعالیت جنسی را افزایش می دهد. مقوی عمومی بدن، درمان کننده کم خونی و پیشگیری از اختلالات عصبی به دلیل داشتن قند و پتاسیم زیاد.
افزایش ترشح هورمون های محرک ترشح شیر برای خانم شیرده (مانند هورمون پرولاکتین) به دلیل گلایسی و ترئونین موجود در آن. برای درمان موارد یبوست مزمن برای تحریک حرکات روده و انعطاف پذیری استفاده می شود، زیرا حاوی فیبرهای سلولزی است.
پیشگیری از سرطان: خرما و خرما به دلیل دارا بودن فنل ها و آنتی اکسیدان هایی که دارند از مهم ترین مواد غذایی هستند که نقش پیشگیری کننده در برابر سرطان دارند.
فعال کردن سیستم ایمنی: خرما یکی از مهم ترین مواد غذایی است که سرشار از ترکیباتی است که سیستم ایمنی را فعال می کند، زیرا سرشار از ترکیب «بتا 1-3 دی گلوکان» است.
مواد خارجی موجود در بدن همچنین بقایای سلول های تخریب شده در بدن در اثر قرار گرفتن در معرض تشعشعات (مانند پرتوهای رایانه، اشعه ایکس پزشکی، اشعه تلفن همراه، اشعه ماوراء بنفش یا تشعشعات ساطع شده از پروازها) را شناسایی می کند و آنها را در خود جای داده و از بین می برد.
حاوی ویتامین [B1] [B2] [BB] این ویتامین ها اعصاب را تقویت می کند، رگ های خونی را نرم می کند، روده ها را مرطوب می کند و آنها را از التهاب و ضعف محافظت می کند.
بسیار غنی از فسفر است. رطوبت و درخشندگی چشم را حفظ می کند، از ابری شدن شب جلوگیری می کند و بینایی را در شب و همچنین در روز شفاف و نافذ می کند.
برای سالمندانی که دچار کم شنوایی و احساس زنگ زدن در گوش یا بهتر بگوییم ضعف اعصاب شنوایی شده اند مفید است.
به روح های مضطرب و پریشان آرامش و آسایش می دهد. معده می تواند خرما را هضم کند و قند موجود در آن را ظرف یک ساعت یا چند ساعت جذب کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.