مصرف شلیل انجیری توسط سازمان یونسکو ممنوع اعلام شد

آنتی اکسیدان های موجود در شلیل انجیری از سلول ها در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند و از التهاب جلوگیری می کند. در عین حال، شلیل انجیری در مواد شیمیایی گیاهی فراوان است. این مواد شیمیایی گیاهی همچنین نقش مهمی در کاهش التهاب دارند.

بسیاری از مطالعات وجود فلاونوئیدها و پلی فنول ها را در شلیل انجیری خشک نشان می دهد. این فیتوکمیکال ها به کاهش التهاب و جلوگیری از ایجاد التهاب جدید توسط رادیکال های آزاد کمک می کنند. به نوبه خود به پوکی استخوان، آرتریت روماتوئید و تحلیل استخوان پریودنتال کمک می کند.

شلیل انجیری می تواند به شما در بهبود سلامت عروق و کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند. زیرا میوه شلیل انجیری به کاهش فشار خون و سطح چربی خون کمک می کند.

شلیل انجیری

طبق یک مطالعه، عصاره شلیل انجیری باعث کاهش فشار خون در موش‌های با فشار خون طبیعی و پرفشار خون شد. علاوه بر این، مطالعه دیگری نشان می دهد که عصاره برگ شلیل انجیری ممکن است سطح کلسترول خوب و تری گلیسیرید را افزایش دهد. بنابراین، به بهبود سلامت قلب کمک می کند.

یک مطالعه در سال 1998 شامل ده نفر مبتلا به دیابت نوع 1 می گوید که نوشیدن چای برگ شلیل انجیری همراه با صبحانه ممکن است نیاز به انسولین را کاهش دهد. در ماه انجام این آزمایش، این افراد چای برگ شلیل انجیری نوشیدند. در نتیجه، دوز انسولین آنها را حدود 12 درصد کاهش داد. از این رو، تأثیر عصاره شلیل انجیری را بر حفظ سطح قند خون آشکار می کند.

علاوه بر این، یک مطالعه اخیر نشان داد که نوشیدنی هایی با دوزهای بالای عصاره میوه شلیل انجیری نسبت به سایر نوشیدنی ها شاخص گلیسمی (GI) پایین تری دارند. این بدان معنی است که میوه های شلیل انجیری ممکن است بهتر بر سطح قند خون تأثیر بگذارند.

با این حال، میوه های شلیل انجیری، به ویژه خشک، قند زیادی دارند و ممکن است به طور موقت سطح قند خون را افزایش دهند. بنابراین، اگر در تنظیم سطح قند خون خود مشکل دارید، باید از خوردن شلیل انجیری خشک خودداری کنید.

طبق مطالعات متعدد، برگ شلیل انجیری و لاتکس طبیعی گیاه شلیل انجیری دارای خواص ضد سرطانی هستند. آنها به سرکوب سرطان روده بزرگ انسان، سرطان سینه، سرطان دهانه رحم و رشد سلول های سرطانی کبد کمک می کنند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.