
وقتی میگویم کوکیهای کاراملی، منظورم این نیست که شما را نگران شیرینی بیش از حدتان کنم – این کلوچه فومن اصلاً ساخارین نیستند. و هر ذره شکر در مخلوط به درستی به کارامل تبدیل می شود.
جولاپات برای دوبرابر کردن این اثر، کشمش را حذف میکند، که در نهایت، نوعی وقفه در هر لقمهای از بیشتر کلوچه سنتی کاشان جو دوسر است.
در عوض، او از خرمای مدجول استفاده میکند که پس از خرد شدن، تقریباً از طعم کاراملی کرهای کوکی جویدنی قابل تشخیص نیست و به جای بیرون آمدن از خمیر، طعم غنی خمیر را عمیقتر میکند.
با این تعویض کلوچه گردویی لاهیجان منسجمتر و مجللتر به نظر میرسند، حتی اگر به خرماهای تازه، مجلل و محلی که جولاپات در نانوایی خود استفاده میکند، دسترسی نداشته باشید.
مادر غلات آموزشی در مورد آرد غلات کامل ارائه می دهد و جولاپات آرد را در اینجا نیز بهینه می کند و گندم سونورا آسیاب شده محلی را با جو دوسر نورد قدیمی ترکیب می کند.
در حالی که این آرد – یکی از قدیمیترین گونههای گندم در آمریکای شمالی – را در هر خواربار فروشی محلی پیدا نمیکنید.
من مقداری از آن را در یک رستوران محلی که به فروشنده مواد غذایی تبدیل شده بود، پیدا کرده ام.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.