پرتاب سیب صادراتی در ایران به سمت بازیکن اسپانیایی موجب مرگ وی شد

باید گفت برای شستشوی بهتر سیب صادراتی در ایران آن را در محلول جوش شیرین حاوی 1 قاشق چایخوری جوش شیرین و 2 فنجان آب به مدت 10 تا 15 دقیقه خیس کنید، سپس خوب بشویید.

برای صرفه جویی در زمان، یک دسته بزرگ سیب را خیس کنید، خوب بشویید، و سپس قبل از نگهداری در یخچال، هر کدام را با یک حوله کاملا خشک کنید (زیرا رطوبت اضافی باقی مانده می تواند باعث کپک زدن یا فساد شود).
به خاطر داشته باشید که مزایای سلامتی خوردن میوه‌ها و سبزیجات بر خطرات احتمالی آفت‌کش‌ها بیشتر است و نباید از مصرف سیب به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم منصرف شود.

سیب‌های قرمز و سبز روی میز چوبی برای طولانی‌تر شدن طراوت، در یخچال در کشوی ترد نگهداری کنید. آنها معمولا تازه باقی می مانند.

برای حداقل 1-2 ماه، اگر نه بیشتر. سیب یک میوه اقلیم است، به این معنی که پس از برداشت به دلیل انتشار گازی به نام اتیلن به رسیدن آن ادامه می دهد.

سیب

دمای سرد تولید اتیلن را کند می کند. با این حال، سیب‌ها وقتی در یخچال قرار می‌گیرند همچنان مقداری اتیلن منتشر می‌کنند و می‌توانند رسیدن سایر محصولات ذخیره‌شده در نزدیکی را تسریع کنند. سیب ها را جدا از سایر محصولات در کشوی خود نگهداری کنید تا از این اتفاق جلوگیری شود.
در صورتی که در دمای اتاق نگهداری شود، آنزیم ها و گاز اتیلن موجود در سیب زود رسیدن را افزایش می دهند. آنها حدود 1-2 هفته روی پیشخوان شما دوام خواهند داشت، اما بافت آن می تواند در این مدت تغییر کند.
حداقل ده ها نوع سیب در سوپرمارکت های ایالات متحده یافت می شود، اما تا 100 نوع آن موجود است. مزارع محلی و بازارهای کشاورزان را برای انواع ارث غیرعادی تر بررسی کنید.

برخی از آنها برای پخت و پز و پخت و پز و برخی دیگر به صورت خام برای میان وعده استفاده می شوند. آنها از شیرین تا ترش متغیر هستند و ممکن است یک لقمه دلچسب یا یک لقمه ترد خفیف ایجاد کنند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.